meer criteria

De Costa Blanca is het gedeelte van de Spaanse kustlijn aan de Middellandse in de regio Valencia en loopt van Javea tot Cartagena.

Costa Blanca betekent witte kust en is al jaren favoriet onder vakantiegangers uit Nederland en België.  Zandstranden, lage duinen en vochtige gebieden worden in de Costa Blanca afgewisseld door rotspartijen, steile kusten en zeer droge gebieden.

In het noorden van de Costa Blanca vind je veel bergachtige gebieden, terwijl het zuidelijke deel van de Costa Blanca juist een gebied van vlaktes en heuvels is.

De Costa Blanca loopt van Denia tot Pilar de la Horadada met als hoofdstad Alicante en is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa.

Het hele jaar door is het aan de Costa Blanca goed toeven en een uitstekende bestemming om van de winterzon te genieten.

Het achterland van de Costa Blanca is prachtig en het klimaat is er heerlijk. Aan de Costa Blanca liggen ook vele golfbanen. Aangezien het klimaat hier ook in de winter zeer aangenaam is, komen er veel overwinteraars naar De Costa Blanca.

Bent u op zoek naar een leuk appartement of villa in Spanje, bekijk dan zeker eens ons aanbod.

 


Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 205029 (België), Erkend vastgoedmakelaar - Stefaan Gillis